Ludvik Svarstad Falch

Fra Norske Talenter til Brygga Kultursal!
  • lø. 7 sep.
    18:00
    Brygga Kultursal
    Kultursalen

Bli med på en uforglemmelig musikalsk reise med Ludvik, den unge Haldenseren som rørte hele Norge med sine versjoner «Easy on me», «Never Enough», «All by my self» og «Fight Song». Etter å ha sjarmert dommerne og publikum i Norske Talenter, er Ludvik nå klar for sin største solokonsert noensinne, hjemme i Brygga Kultursal.

Som i finalen i Norske Talenter har Ludvik med seg gospelgruppa Røst som sørger for både korister, solister og duettpartnere til Ludvik. Røst har gjort stor suksess de siste årene med sine konserter «Tribute to Kirk Franklin» og ledes av Lone Bjerke Falch.

«Herlighet, han er 12 år! Jeg orker ikke dette programmet mer» utbrøt programleder Solveig Kloppen etter at Ludvik hadde sunget sine første fraser i det kjente TV-programmet. Dommer Stian Blipp fikk kun frem «du milde måne», mens Hakeem gjentok «Ludvik, du må lære meg, du må lære meg, du må lære meg».

Nå har alle muligheten til å oppleve dette i Brygga Kultursal. Sammen med Ludvik står et 7-manns band og koristene fra Røst klare for å gi publikum en kveld man sent vil glemme! Repertoaret vil spenne vidt, og her blir det noe for enhver smak. Kanskje vil det dukke opp overraskelser underveis også…..

“Jeg gleder meg enormt til denne konserten! Å få synge for dere alle i Brygga Kultursal er en drøm som går i oppfyllelse». 

Se Ludvik sitt finalenummer i Norske Talenter «Fight Song» her:
https://www.youtube.com/watch?v=FVLi-YtFEp8

Herlighet, han er 12 år! Jeg orker ikke dette programmet mer

Solveig Kloppen