Kurt Nilsen - support: Skippertak

Ny musikk og alle hans gamle schlägers!
  • lø. 25 nov.
    20:00
    575,-
    Brygga Kultursal
    Kultursalen

20 år etter brakdebuten er Kurt Nilsen tilbake og ser tilbake på hele sin karriere. Med seg i bagen har han Haldens nye fantastiske band Skippertak!

PS: Dette er en ståkonsert med 74 seter på galleriet

I 2023 er det 20 år siden rørlegger og amatørmusiker Kurt Nilsen tok hele landet med storm og vant Norges første Idol. Og han så seg aldri tilbake; rekorder, listetoppere, Spellemann-priser, og utsolgte turnéer. Suksess solo og suksess som en fjerdedel av Lind/Nilsen/Fuentes/Holm. Kjendisstatus som aldri overskygget artistkarrieren. På toppen av det hele kuppet Kurt julen med et album som ble en umiddelbar klassiker, og over et tiår med julekonserter.

Det å synge og spille for et publikum kan ikke sammenlignes med noe annet.

Det har vært 20 år med mye hardt arbeid, som har resultert en eventyrlig suksess.

Er Kurt Nilsen kanskje klar for å legge fra seg gitaren? Fokusere på familie, golf, DIY og fiske?

Definitivt ikke! I 2023 er han tilbake med ny musikk. Og han er tilbake på festivaler og scener over hele landet.

«Jeg er ekstremt klar over hvor privilegert jeg er som har hatt fast jobb som artist i 20 år. Jeg har mange forskjellige roller i Kurt Nilsen AS. Det å synge og spille for et publikum kan ikke sammenlignes med noe annet. Å få lov til å reise Norge på kryss og tvers i så mange år har gitt meg enormt mange fantastiske opplevelser, og jeg gleder meg over å få komme tilbake!»

Som vokalist, formidler og underholder er Kurt helt unik. På scenen kommer det så tydelig fram at an elsker det han gjør, slik at hver konsert blir en minneverdig opplevelse for alle som er til stede. En del av historien om en ganske vanlig fyr med en uvanlig fin stemme og en eventyrlig karriere.

Et ledd i Bryggas fokus på bredde er også satsingen på support (oppvarmingsartister). Det er en ære for oss at selveste Skippertak fyrer opp kvelden med sine norskspråklige og fengene låter!

Skippertak er en gruppe musikere fra Halden som gjennom årene har reist mye, spilt mye, og nå er klare til å presentere sin egen tolkning av norsk poprock for Norge.

Medlemmene i bandet har en bred musikalsk bakgrunn som spenner fra black metal og garasjerock til shoegaze-musikk.

Det er kanskje overraskende at et band sammensatt av medlemmer fra band som Mork, Gringo Bandido, Warp Riders og The Mallrats skulle bestemme seg for å skape fengende poprock, men det er nettopp dette som gjør bandet unikt.
Gjør deg klar for Andreas Buckholm, Stig Buckholm, Robin Saxæther og Krister Strudahls fete låter!