Alexx Alexxander

- Trylleshow
  • sø. 3 mars
    18:00
    Brygga Kultursal
    Kultursalen

Velkommen til en magisk showopplevelse med smak av Las Vegas!

Alexx Alexxander utvider sin spektakulære Norges-turné! Showet har spilt for fullsatte saler over hele Norge og nå er det sluppet nye datoer og steder våren 2024.

Alexx Alexxander og hans team åpner dørene til en magisk aften med illusjoner og shownummer du aldri har sett maken til. Publikum i alle aldre over hele Norge skal forbløffes og fortrylles. Velkommen til en magisk showopplevelse og minnerik kveld du sent vil glemme.

Bestill dine billetter før de går opp i røyk!

Alexx Alexxander har som eneste nordmann noensinne blitt tildelt den prestisjetunge utmerkelsen, "Illusionist of The Decade" i underholdningshovedstaden Las Vegas våren 2022. Hele høsten har forestillingen spilt for fulle hus over hele Norge, han har opptrådt for kongelige og han har hatt flere show i Los Angeles for noen av de største stjernene i Hollywood. I august 2023 spilte han 27 fullsatte show på ærverdige The Magic Castle i Hollywood.

Alexx Alexxander har blitt en internasjonal stjerne og du er herved invitert til å oppleve han på nært hold. Velkommen til en helaften fylt med dans, humor, spektakulære illusjoner og showmanship i verdensklasse.