Silje Nergaard

med Espen Berg
  • to. 19 okt.
    19:00
    330,-
    Kulturkirken Immanuel
    Kirkerommet

Silje Nergaard feiret i 2020 30-årsjubileum som artist og innledet i den anledning et spennende musikalsk samarbeid med jazzpianist Espen Berg, som blant annet har mottatt Moldes Jazzstipend og regnes som en pianist i verdensklasse.

Sammen har de plukket sanger fra Siljes omfattende musikalske katalog med vakre, nedstrippede versjoner av hennes mest kjente materiale, blant annet Be Still My Heart, The Waltz, Japanese Blue og ikke minst Tell Me Where You’re Going, i tillegg til en del nytt og spennende materiale, blant annet fra Siljes siste album HOUSES, som kom høsten 2021. 

Duoen inviterer publikum til en nær, intim og eksklusiv konsertopplevelse hvor de tar med lytteren inn i historiene bak låtenes tilblivelse.

Med sine 18 albumutgivelser har Silje Nergaard turnert verden over med musikken sin, og låtene hennes blir stadig covret internasjonalt. Hennes utgivelse At First Light er, med sine over 140.000 solgte eksemplarer, Norges mestselgende jazzalbum gjennom tidene.

Espens dynamiske og lekne pianospill gjør at Siljes vakre og egenartede stemme virkelig får skinne i dette nydelige musikalske samspillet. Duoen gir deg en konsertopplevelse som er ren balsam for ører, hjerte og sjel.

Konserten foregår i Immanuels kirke og er del av konseptet Kulturkirken Immanuel. I den nye kommunedelplanen for kultur er det vedtatt å etablere «Kulturkirken Immanuel» som kulturarena og merkevare i samarbeid mellom Halden kirkelige fellesråd og Brygga kultursal, i tråd med de kirkelige føringene for bygget.