Juleshow

Tradisjonen tro er gjengen tilbake og setter stemningen!
 • on. 13 des.
  Dører åpnes
  19:30
  Starttidspunkt
  19:00
  Brygga Kultursal
  Kultursalen

PS: Nils Vogt erstatter Øivind Blunck grunnet sykdom.

Et splitter nytt Juleshow!
Det blir latter, sang og magi når denne gjengen inviterer til et splitter nytt juleshow!

Nils Vogt, Tor Endresen, Reidun Sæther, Trond Nagell-Dahl og Erling Solland sørger julestemning og mye moro når de tar med seg Juleshow 2023 til en scene nær deg.

Som om ikke storslagne musikalske godbiter magisk nok i seg selv, blir det også trylling og illusjonsshow i verdensklasse. Men ikke engang verdens beste magiker kan trykke fram en billett til Juleshow 2023 hvis du er for sent ute.

Så løp og kjøp – og god jul alle sammen!


Nils Vogt

Nils er en av våre mest folkekjære skuespillere, ikke minst takket være sin rolle som hissigproppen Karl Reverud i TV-seriene Mot i Brøstet og Karl & Co. Men han har også gjort seg bemerket i en rekke andre roller, både på film, TV og på landets store scener. Det er vel ingen som har spilt i så mange farser som Nils, vi nevner suksesser som Rett i Lomma og Panikk i Kulissene. Han har også medvirket i mange musikaler, bl a Guys and Dolls, Anything Goes, Sugar og Singin´in the Rain. I 2011 mottok Nils Komiprisens Hederspris. For 55 år siden stod Nils på scenen i gamle Edderkoppen Teater sammen med sin gode venn Øivind Blunck. Det er imponerende at de fremdeles holder koken. 

Takk og pris sier vi!