Halden Storbands julekonsert

"It’s The Most Wonderful Time of The Year"
  • sø. 17 des.
    18:00
    Brygga Kultursal
    Kultursalen

t’s The Most Wonderful Time of The Year

 

Halden Storband swinger jula inn sammen med musikalsk leder Bjørn Ingvaldsen og sangsolistene Christina Brynildsen, Margrete Gaulin Simensen, TRES: (Kristin Harboe, Gro Janet Haug Mo, Inger Marie Vierli Vold), Dag Brandth og Sindre Dybvikstrand.

 

Halden storband spenner reinsdyrene for den store jazzsleden og swinger jula inn i Brygga Kultursal søndag 17. desember. I gavesekken har musikerne puttet festlige musikalske julegaver til både publikum og hverandre – alt fra storswingende juleklassikere til poetiske vintermelodier og spennende musikalske overraskelser. Det har blitt en tradisjon at Halden storband tiner kulden ut av stivfrosne kropper i juletiden og sprer varm og jazzet julestemning i kultursalen. I år igjen inviterer storbandet til en råswingende julekonsert i selskap med noen av Haldens, og Østfolds, beste vokalister:

 

Margrete Gaulin Simensen: HSBs faste kvinnelige vokalist er også mye brukt som korist og solist i flere sammenhenger over hele Østlandet.

 

Christina Brynildsen: Hun er en frilans artist og skuespiller med forskjellig sceneerfaring, også fra film og tv, fra både Norge og Sverige. Hun har sin utdanning fra Ballettakademien Gøteborg Musikallinjen og Bårdar akademiet Oslo, musikallinjen.

 

TRES: De tre jentene som i førsten bare ble kalt “The Rokke Sisters” har sunget med Halden storband på de fleste av konsertene i Brygga kultursal, og de er høyt elsket av både musikerne, medvokalister og publikum. De har også en rekke opptredener i egen regi.

 

Dag Brandth: Dag startet som utøvende artist i 1987 i poptrioen Shatoo, der han var vokalist, låtskriver/ tekstforfatter fra han var 15 år. Han er en allsidig vokalist med bred erfaring innen flere sjangere. Som pop-plateartist på 80/90- tallet, gikk turen til musikaler der Dag har hatt hovedroller i bl.a. Les Misérables, Little Shop Of Horrors og I Blanke Messingen. Han har også jobbet med Storbandjazz, og da i særdeleshet som vokalist med Halden storband. Dag Brandth har en 3-årig lærerutdannelse ved Complete Vocal Institute i København, og er autorisert CVT-lærer. (Complete Vocal Technique)

 

Sindre Dybvikstrand: Kommer opprinnelig fra øya Sula utenfor Aalesund, men har bodd I nabobygda Skjeberg de siste årene. Han har vært Halden storbands faste mannlige vokalist de siste årene. Sindre ble for alvor kjent for det norske publikumet da han var med I Idol på tv I 2007. Siden den tid har han sunget med et utall artister og band I tillegg til å dele sine gitarferdigheter som akkompagnatør og solist.

En råswingende julekonsert i selskap med noen av Haldens og Østfolds beste vokalister!